Schoonheidssalon en pedicure

Schoonheidsinstituut en Pedicurepraktijk Meermin

In ons schoonheidsinstituut, onderdeel van Gezondheidswinkel Maasbracht, kunt u in alle rust en privacy genieten van diverse gezicht-, lichaam- en voetbehandelingen, voor zowel dames als heren. Beleef totale ontspanning en laat uw voeten heerlijk verwennen, gun uzelf een stralend uiterlijk met onze gezichtsbehandelingen of laat het dagelijkse achter en kom helemaal tot rust met een ontspannende, rustgevende massage.

Onze schoonheidsbehandelingen

S.P.A. Aromatherapie

Tijdens uw gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke en biologische producten van S.P.A. Alle producten geven een intensieve verzorging van de huid door de hoge, werkzame concentraties van etherische oliën. Etherische oliën zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen en dus voor een zichtbaar en voelbaar resultaat zorgen. Behandelingen en crèmes worden speciaal voor u op maat gemengd.

Mesotherapie
Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen in de huid op de plaats waar ze nodig zijn. Met een fijn naaldje worden oppervlakkige prikjes gegeven waarbij een vloeistof wordt ingespoten die naast hyaluronzuur ook vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en eiwitten bevat. Deze behandeling zorgt ervoor dat het stofwisselingsproces in de huid geactiveerd wordt en afvalstoffen beter worden verwerkt. Met mesotherapie worden fijne rimpels en lijntjes aangepakt. Een doffe, droge of ruwe huid wordt versterkt en zal herstellen en verfrissen. 

Onze massages

Ontspanningsmassage

Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een ontspanningsmassage is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Bij deze massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd worden uw spieren soepeler. Het zorgt ervoor dat u zich lichamelijke en geestelijk weer fit voelt.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een lichaamsmassage met behulp van warme stenen. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijker losgelaten worden. Het is daarom een ideale massagebehandeling bij stijve spieren en spierpijn. Verder stimuleert het de bloedsomloop en de werking van de organen.

Thaise yogamassage

Naast veel stress en gebrek aan ontspanning is gebrek aan beweging ook een belangrijke oorzaak van veel hedendaagse klachten. Hierdoor ontstaan allerhande klachten die met de strekkingen uit de Thaise yogamassage kunnen worden verholpen. Een Thaise yogamassage bestaat uit een combinatie van yoga, massage en acupressuur. De massage gebeurt over de kleding heen, waarbij u op een dikke mat op de grond ligt.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische basismassage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Deze massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De ayurvedische massage is een zachte massage die zorgt voor en goede bloedcirculatie en vermindering van stress. 

Onze deelbehandelingen

Schoonheidsinstituut Meermin biedt diverse deelbehandelingen aan. Dit geeft u de mogelijkheid om een behandeling speciaal naar uw eigen wensen samen te stellen.

Spray-Tan

Spray-tan is het slimme alternatief voor de zon. Dit omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. De producten zijn organisch en cruelty-free met alleen natuurlijke en organische ingrediënten zonder chemicaliën. De behandeling geeft u in 10 minuten een prachtig bruine huid. Spray-tan is veilig tijdens uw zwangerschap en bij vitiligo. Het camoufleert cellulitis en striae, waardoor u er slanker uitziet en zich beter voelt.                                                     

Gellak

Beschadigd uw nagellak ook zo snel? Laat dan uw nagels lakken met CND Shellac. De speciale lak, die uitgehard wordt onder een LED-lamp zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. De gellak is geheel veilig in gebruik, ook voor zwangere dames. De natuurlijke nagel wordt niet beschadigd door de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen is geheel veilig en pijnloos. 

Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor epileren, harsen en het verven van wimpers en wenkbrauwen.

Onze pedicure behandelingen

In ons schoonheidsinstituut bieden wij ook pedicure behandeling aan. Uiteraard zijn wij lid van Provoet. 
De voetbehandelingen in onze praktijk zijn ontspannend en verfrissend. De moderne ‘nattechniek’ pedicuremotor die gebruikt wordt geeft een zeer fijne koelende waterspray af waardoor u de behandeling pijnloos zult ondergaan.

Wij zijn ook gespecialiseerd in pedicurebehandelingen voor reuma- en diabetespatiënten (deze behandeling wordt door een aantal ziektekostenverzekeraars vergoed).

Cosmetische teennagelcorrectie
Wees trots op uw teennagels! Laat onbezorgd en elegant uw teennagels zien.
Havenco-PEDIQUE geeft fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van moderne correctiematerialen (één fase uv-gel) kunnen nagelziekten nu definitief en succesvol behandeld worden. Ook is het mogelijk om beschadigde teennagels succesvol te corrigeren en te herstellen.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Schoonheidsinstituut en Pedicureprakijk Meermin
is een onderdeel van G&W Gezondheidswinkel Maasbracht
Molenweg 11
6051 HG Maasbracht
T 0475 56 87 87
F 0475 46 51 06

 

Onze folder

Klik hier om de nieuwe folder te bekijken. De looptijd van deze folder kan per vestiging licht variëren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van aanbiedingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.