Onze winkel

In onze Gezond & Wel winkel, gelegen naast Apotheek Maasbracht, geven wij u graag de gelegenheid om rustig rond te lopen en onze producten te bekijken. Pakt u eens een product vast en bestudeer graag de werking van bijvoorbeeld een homeopathisch middel of kijk eens in ons assortiment reformproducten en maak er thuis een heerlijk gerecht mee.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag, zij hebben ruime ervaring en uitgebreide kennis van onze producten. Daar waar nodig en gewenst, gaan wij graag met u in gesprek om samen tot een goed keuze te komen.

De producten die wij in onze winkel verkopen zijn allen gefundeerd op natuurlijke basis. Ons assortiment is deels door middel van fair trade ingekocht en verantwoord verbouwd en geproduceerd. Wij hechten er grote waarde aan dat bij de vervaardiging van onze producten mens, dier en milieu met respect behandelt worden.

In ons assortiment kruiden, noten en vruchten kunt u zeker uw keuze vinden. Kijk ook eens in onze manden met speciale sappen en wijnen.

Onze folder

Klik hier om de nieuwe folder te bekijken. De looptijd van deze folder kan per vestiging licht variëren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van aanbiedingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.