Fytotherapie & Homeopathie

Fytotherapie
Fytotherapie behandelt klachten met natuurlijke geneesmiddelen die uit hele planten of plantendelen bereid worden. Fytotherapie is verwant aan homeopathie; het belangrijkste verschil is dat fytotherapie het werkzame plantendeel, zonder enige toevoeging, verwerkt tot een geneesmiddel. Homeopathische middelen zijn verdund met alcohol.

Voorheen werden fytotherapeutische capsules van gelatine gemaakt, deze zijn in de huidige tijd vervangen door 100% plantaardige capsule, gemaakt van cellulose. Hiermee kunnen fytotherapeutische producten ook door vegetariërs en veganisten gebruikt worden.

De gids over fytotherapie die bij G&W Maasbracht beschikbaar is, biedt een schat aan informatie over veilig en effectief gebruik van kruiden. In de gids vindt u klachten van stress en oververmoeidheid tot migraine en artritis. U kunt onze medewerkers ook altijd om advies vragen.

Homeopathie
Homeopathie gaat uit van het zelfherstellend vermogen van de mens en dat dit vermogen ervoor zorgt dat het organisme in balans blijft. Homeopathie schrijft stapsgewijze inname van sterke verdunningen van stoffen voor. De homeopathische tincturen bestaan uit plantaardige, dierlijke, minerale en ook voor een klein deel uit chemische grondstoffen.

De Dr. Schüssler celzout therapie is een zeer veel gevraagde vorm van homeopathische therapie in onze G&W winkel. De Schüssler mineraalzouten vormen een ondersteuning van de gezondheid. Tekorten in de mineraalzouten (celzouten) die op celniveau zijn ontstaan kunnen met behulp van de verdunde versie van deze mineraalzouten worden aangevuld. De gezondheid van de cel en dus ook de gezondheid van het lichaam wordt hiermee gewaarborgd.
Voor de celzouten nummers 1 tot en met 27 kunnen onze deskundige G&W Maasbracht medewerkers u van uitgebreid advies voorzien. Voor toepassing van de hogere nummers in de celzouten wordt u gevraagd om professioneel advies in te winnen.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het verstrekken van fytotherapeutische en homeopathische producten. Zij geven advies op basis van hun kennis en ervaring en aan de hand van uw uitleg.

Onze folder

Klik hier om de nieuwe folder te bekijken. De looptijd van deze folder kan per vestiging licht variëren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van aanbiedingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.